Kennis maken met Eduard

De Bruijn Automotive, de Veluwse expert voor uw wagenpark!

Gevestigd op de Veluwe, werkt Eduard met name voor bedrijven die ook van de Veluwe afkomstig zijn. Ook voor particulieren mag hij graag en tot tevredenheid bemiddelen bij aankoop en/of verkoop van hun auto’s. Hij snapt de mentaliteit en motivatie; doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.

Eduard is een scherp onderhandelaar die goed aanvoelt wat uw wensen en mogelijkheden zijn. Hij houdt van de uitdaging om voor elke klant een passend aanbod te verzorgen. Als u hem leaseadvies vraagt, zoekt hij voor u het ideale leasecontract qua leaseprijs en voorwaarden, legt minstens drie voorstellen neer waaruit u zelf kunt kiezen; hij werkt geheel onafhankelijk dus u krijgt een open en eerlijk advies van hem. Dit bespaart u veel tijd (en dus geld).

Voor ZZP-ers en MKB-ers die nu zelf het wagenparkbeheer doen is hij van toegevoegde waarde, omdat hij door zijn ervaring en vele contacten een goede en eerlijke vergelijking kan maken en inzicht kan geven in waar u kosten kunt besparen. Daarbij is hij scherp op wijzigingen in het gebruik van uw voertuigen; of dit nu van overheidswege is of door het monitoren van de bewegingen van uw wagenpark; alertheid is één van de sleutelwoorden in het wagenparkbeheer dat hij voor u uitvoert!
Denk hierbij ook aan onderhandelingen voor aankoop met leveranciers, leasemaatschappijen, verzekeringsmijen, offertes van dealers voor onderhoud en reparatie, banden, winterbanden en overige accessoires. Met verschillende partijen, zowel leveranciers als lease- en verzekeringsmaatschappijen, heeft Eduard afspraken over inkoopvoordeel gemaakt, waar u direct van profiteert! Alle extra marge wordt dan in uw leasetarief (of aankoopprijs) verwerkt.

Voor een eerlijk en optimaal aankoop- en leaseadvies, wagenparkbeheer en bemiddeling: De Bruijn Automotive, de Veluwse expert voor uw wagenpark! Lees de referenties elders op deze site ook eens door. Dan krijgt u een indruk van de werkwijze en klantbeleving.

Noot van de eigenaar:
Ook op het gebied van CO2-neutraal rijden ben en blijf ik up-to-date: Ik volg de ontwikkelingen van elektrisch vervoer en waterstofgas op de voet! Ik ben op uitnodiging van de provincie Gelderland aanwezig geweest bij de Empowering Sustainability Conference in o.a. Papendal en IPKW. Niet voor niets heeft de provincie de titel ‘European Entrepreneurial Region 2019’ gekregen van de Europese Economische Gemeenschap (EEG).