Lease (actie-) aanbod

De Bruijn Automotive is gespecialiseerd in alle vormen van leasing, waaronder private lease, ook voor medewerkers van bedrijven.
Hieronder ziet u enkele actie-aanbiedingen op basis van leasing: Klik op het betreffende model, vervolgens op de oranje link en u ziet een voorbeeld-berekening van het leasetarief van die specifieke auto.

In samenwerking met onze partner Alphabet Lease bieden wij zeer interessante actie aanbiedingen,
Onder andere op de volgende modellen:

BMW 1-serie, 2-serie, 2- Gran Coupé, 3-serie – BMW i3, Ford Focus, Kuga, Puma – Hyundai Kona EV Premium – Kia Ceed, ProCeed en Xceed (Exclusief PHEV) – Mini Electric – MG ZS EV –  Opel Ampera – Renault Clio Intens , Zoë R135 100kW / 52 kWh Edition One – Seat Arona, Ateca – Skoda Octavia First Edition, Kodiaq – Volkswagen Polo, Golf 8 – Volvo XC40 (exclusief recharge), S60, V60 & XC60
Vraag uw offerte aan via deze link


Overname leasecontracten
Ik bemiddel ook in overname van lopende leasecontracten! Zoekt u een bepaalde leaseauto die ‘nieuw’ net te duur is of wilt u van een lopend leasecontract af? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor de oplossing van dat probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Flex-Lease contracten
Momenteel bied ik in samenwerking met een gerenommeerde leasemaatschappij FLEX-LEASE contracten aan; het woord zegt het al:
Leasecontracten met een flexibele looptijd! U (short-)least een auto voor 12 maanden en betaalt het veel lagere 48-maands tarief!
Kijk hier voor enkele voorbeelden: Flexleasetarieven . Of neem contact op voor een advies op maat: info@debruijnautomotive.com
of via het contactformulier.

Bereken uw financial leaseprijs heel eenvoudig met de financial leasecalculator. Klik hier.