Lease een laadpaal bij ons

Geplaatst op door in de categorie Geen categorie

Lease nu een laadpaal en maak Nederland een stukje groener!

Op basis van de meest recente cijfers is de autosector (personenauto’s) goed voor 17% van de CO2-uitstoot in Nederland.[1] Om deze uitstoot te verlagen zijn er elektrische auto’s op de markt gebracht die deze uitstoot met 35-55% kunnen verlagen.[2] Elektrische auto’s worden steeds goedkoper maar desondanks groeit het aantal elektrische auto’s maar vrij traag.

Eén van de redenen hiervoor is dat Nederlanders bang zijn dat ze op het moment dat er moet worden opgeladen, er geen laadpaal in de buurt is. Anderzijds is het aanschaffen van een eigen laadpaal duur en kost het veel tijd om de auto te laden. Nederlanders hebben dus behoefte aan een laadpaal in de buurt.

Om Nederland verder te verduurzamen bieden wij nu in samenwerking met
2B Green en Energy-Check groene en ‘snelle’ laadpalen aan!

Laadpalen plaatsen doen we extra groen doordat we voor elk geplaatst oplaadpunt ook een nieuwe boom laten aanplanten! Dat levert extra CO2 compensatie op en we doen dit in samenwerking met Trees4All.

Wil jij meewerken aan het uitbreiden van het laadpaalnetwerk in Nederland? Dan kun je een laadpaal bij jouw bedrijf, thuis of bij jouw medeweker thuis laten plaatsen. Dit kan zonder investering, omdat we het oplaadpunt als abonnement kunnen aanbieden.

Het zakelijk leasen van een laadpaal is financieel zeer aantrekkelijk. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor verschillende subsidies zoals: Milieu investeringsaftrek, Willekeurige Afschrijving Milieu-Investeringen en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.[3] Hiernaast kan een bedrijf ervoor kiezen om externe gebruikers te laten betalen voor gebruik. (Via de ‘laaddruppels’; onze groene laadpassen).

Wat zijn de voorwaarden?

  • Een laadpunt vanaf € 45,- per maand (excl. BTW);
  • Gratis verhuisservice;
  • Vrije keuze aan het einde van het contract;
  • Bij grotere projecten bieden wij maatwerk-offertes;
  • Voor iedere laadpaal planten we een boom via Trees4All.

Ben jij benieuwd hoe het leasen van een laadpaal in zijn werk gaat? En of het (financieel) aantrekkelijk is voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

info@energy-check.nl I info@debruijnautomotive.com I https://debruijnautomotive.com/contact

[1] https://www.cbs.nl/nl-nl/maatschappij/verkeer-en-vervoer/transport-en-mobiliteit/energie-en-milieu/milieuaspecten-van-verkeer-en-vervoer/categorie-milieuaspecten/kooldioxide

[2] https://www.anwb.nl/auto/elektrisch-rijden/hoe-groen-is-het#:~:text=Aangezien%20de%20gemiddelde%20levensduur%20van,uitstoot%20dan%20een%20vergelijkbare%20benzineauto.

[3] https://laadkompas.nl/laadpaal-bedrijf/subsidie/


 

Terug naar het overzicht