Nieuws

NIEUWS!! DE BRUIJN AUTOMOTIVE NEEMT AUTOBEDRIJF SMALBRAAK EPE OVER.

FULL SERVICE UNIVERSEEL AUTOBEDRIJF EN AUTOHOPPER AUTOVERHUUR
Binnenkort meer bijzonderheden en nieuwe website.


€ 5000,- subsidie op aanschaf EV bestelwagen voor ondernemers!

Ondernemers die een elektrische bestelauto aanschaffen kunnen tot € 5000,- aan subsidie ontvangen!
Deze ondersteuning (SEBA) kunt u hier aanvragen: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seba


Lease je (elektrische) fiets bij Veluweleaseadvies

Klik hier: Je fiets leasen bij Veluweleaseadvies voor de brochure.

GROENE LAADOPLOSSINGEN VOOR EV’s

Via 2B Green B.V. verzorgen wij GROENE laadinfrastructuur t.b.v. EV’s voor particulieren en bedrijven, instellingen, gemeenten; van wandbox thuis tot complete laadpleinen. Het wellicht mooiste aan ons concept is dat we duurzaam, met oog voor het milieu, werken en bij elk door ons geplaatst oplaadpunt ook meteen een boom planten via Trees4All in het kader van CO2-compensatie.
Wilt u meer informatie? Klik hier voor de Brochure 2B Green !
Een offerte is altijd maatwerk omdat elke situatie anders is, afhankelijk van eventuele aanpassingen aan de stroomtoevoer vanuit de meterkast en kunt u daarom simpel aanvragen via het meer informatie formulier Vul daarop s.v.p. in dat het om een aanvraag voor laadpaal gaat en u krijgt van ons een link toegestuurd die u verder kunt invullen.

 • Subsidie laadpaal elektrische auto

  Wil je een eigen laadpaal? Er is geen landelijke subsidie voor mensen die thuis een laadpaal willen. Er zijn wel een paar gemeentes die subsidie geven voor een laadpaal thuis. Soms stelt de gemeente als voorwaarde dat ook anderen de laadpaal kunnen gebruiken: de laadpaal moet dan openbaar toegankelijk zijn. Informeer bij jouw gemeente wat er mogelijk is. Op laadpaalnodig.nl staat een link naar jouw gemeente waar je de laadpaal kunt aanvragen.


EV subsidieregeling voor particulieren 

Voorwaarden subsidie elektrische auto
De Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP) ziet er zo uit:
 • Je koopt of least de elektrische auto privé. Dus niet als auto van de zaak.
 • Het gaat om een kleine of compacte middenklasse auto met een catalogusprijs (nieuwprijs) tussen de € 12.000 en € 45.000. Op rvo.nl staat een lijst met auto’s waar je mogelijk subsidie voor kunt krijgen.
 • De auto heeft een bereik van minstens 120 kilometer.
 • Het subsidiebedrag voor een nieuwe auto is € 3.350 en voor een tweedehandsauto (occasion) € 2.000.
 • Voor een koopauto geldt dat de auto 3 jaar op jouw naam moet blijven staan. Verkoop je de auto binnen 3 jaar? Dan moet je een deel van de subsidie terugbetalen.
 • Bij particuliere lease krijg je de subsidie per maand uitbetaald. Als je de leaseauto binnen 4 jaar weer inlevert, stopt de subsidie.
 • Voor een gebruikte auto (occasion) geldt dat je die moet kopen bij een autobedrijf met RDW-erkenning Bedrijfsvoorraad. Voor een lease-auto geldt dat je die least bij een maatschappij met het Keurmerk Private Lease.
 • Je kunt subsidie krijgen voor een auto die je op of na 4 juni 2020 koopt of gaat leasen. De datum van de ondertekening van de koop- of leaseovereenkomst is bepalend.
 • De subsidie-aanvraag kun je vanaf 1 juli 2020 indienen op rvo.nl. Om de aanvraag te doen moet de auto op jouw naam staan.
 • Er zit voor 2020 17,2 miljoen euro in de subsidiepot. Als de pot leeg is, kun je dat jaar geen subsidie meer krijgen. Weten of er nog wat in zit? Kijk op www.rvo.nl/sepp.
 • Tip: zet een ontbindende voorwaarde in de overeenkomst waardoor je de koop of lease kunt ontbinden als je onverhoopt geen subsidie krijgt.

“Renault schrapt Scenic, Espace en Talisman uit modellengamma”

De Franse autobouwer wil zich meer richten op suv’s en crossovers en snijdt in de kosten.

Autofabrikant Renault overweegt om onder andere de Espace, Scenic en Talisman te schrappen. Op deze manier wil het bedrijf fors in de kosten snijden, zo meldt Automotive News Europe op basis van een aantal bronnen. Ook wil het bedrijf zich meer richten op suv’s en crossovers. Renault heeft momenteel ongeveer 50 modellen in het gamma.
Concurrent PSA voerde een aantal jaren geleden een soortgelijke reorganisatie door, waarbij het aantal modellen werd teruggebracht van 45 naar 26, wat een kostenbesparing opleverde van 300 miljoen euro per jaar. Renault zou volgens de bronnen in de komende drie jaar voor in totaal 2 miljard euro willen bezuinigen.
Vorig jaar verkocht Renault 77.507 Scenics in Europa, 16 procent minder dan het jaar daarvoor. De verkoop van de Talisman in de EU daalde met 20 procent. Het schrappen van de Espace en de Scenic zou ruimte vrijmaken voor grotere versies van de Kadjar, aldus ANE.

Renault, dat nog middenin de afwikkeling van het Ghosn-schandaal zit, geeft zelf geen commentaar.

Ik bied nu ook exclusieve, jonge gebruikte auto’s aan, met maximaal 80.000 km en jonger dan 5 jaar. De auto’s komen uit het buitenland waardoor ze veel voordeel bieden ten opzichte van vergelijkbare gebruikte auto’s uit Nederland. U geeft aan welke auto u zoekt en ik zoek voor u de beste auto uit, uit een voorraad van ca. 100.000 auto’s. 
Gebruik het contactformulier voor aanvraag van de gewenste occasion en kijk bij exclusieve occasions voor enkele voorbeelden.


Leaseplan: Europese ev-rijders betalen 4 procent minder belasting 


Sale and lease back!
In deze lastige crisistijd heeft u wellicht behoefte aan meer liquide middelen. In dat geval biedt verkoop van uw eigen auto(‘s) en het terugleasen daarvan op financial lease-basis uitkomst.
U verkoopt uw auto aan de bank, ontvangt direct geld en least de auto weer terug. U blijft er dus gewoon mee rijden.
De auto(‘s) blijft (blijven) ook op uw balans staan. U blijft eigenaar.

Meer weten of een offerte? Neem contact op.


De Citroën DS9 is onthuld in Parijs!

In de loop van dit jaar leverbaar in Nederland. Neem contact op voor meer informatie en reserveringen.