Wagenparkbeheer

Met dank aan Flexibelopweg.nl voor de belangeloze medewerking door het ter beschikking stellen van deze bedrijfswagen!

Wagenparkbeheer op de Veluwe (en daarbuiten)

Het beheer van uw wagenpark is misschien geen dagelijkse bezigheid, maar kost u wellicht ongemerkt tóch veel tijd. U heeft namelijk te maken met leveringsvoorwaarden, algemene voorwaarden van uw leveranciers, soms zelfs zeer uitgebreide mantelovereenkomsten, SLA’s (Service Level Agreements) en PLA’s (Price Level Agreements) bij leasemaatschappijen. Misschien doet u zaken met meerdere dealers en/of leasemaatschappijen en wordt u ongemerkt een soort van vraagbaak voor uw berijders. Daarbij dient u ook nog voor de juiste rapportage van fiscale autodata, maandelijkse leasekosten en salarisinhoudingen te zorgen. Herkent u dit?
Dan wordt het tijd om de voordelen van het uitbesteden van uw wagenparkbeheer te overwegen.

Ik ben ervan overtuigd dat ik van grote waarde kan zijn voor u en/of uw bedrijf, dat ik u een aanzienlijke besparing op zal kunnen leveren. Afhankelijk van het soort dienstverlening en aantal auto’s in uw park wordt de besparing groter. Dit komt tot stand, natuurlijk doordat u en/of uw medewerker uw tijd aan uw core-business kunt besteden, maar zeker ook door de scherpe inkoopvoorwaarden en leveringsafspraken die ik heb met importeurs, groothandels (in auto’s, onderdelen, velgen en banden), dealers, universele autobedrijven en leasemaatschappijen. Bovendien kan ik uw berijders tegen geringe kosten een heel handige app ter beschikking stellen waarmee zij heel snel en simpel onderhoud en reparaties kunnen aanvragen, schades melden en nog veel méér, via hun mobiele telefoon en/of tablet!

EHBO: Wilt u van een lopend leasecontract af? Of zóekt u juist zo’n contract ter overname? Dan bent u bij mij aan het juiste adres voor de oplossing van dat ‘probleem’! Eerste Hulp Bij Overname. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken: Contact

Door deze dienstverlening zal ook de kwaliteit/staat van onderhoud van uw wagenpark erop vooruit kunnen gaan. Of het nu gaat om eigen auto’s of om leaseauto’s ; in ieder geval bespaart u zichzelf veel tijd, moeite én geld!

Wat kost dit?

Dit is afhankelijk van de omvang van uw wagenpark en de gekozen dienst/diensten. Ik maak graag een afspraak met u voor een inventarisatie en oriënterend gesprek om de mogelijkheden voor uw specifieke situatie te bespreken.

Neem contact op via deze link.

Wilt u uw wagenpark uitbreiden, dan kan ik met u bekijken wat de wensen zijn en een passend aanbod doen. 
Neem contact op voor een afspraak; ik maak graag een aanbieding op maat!